Zašto?

Evo nekoliko pitanja mojih prijatelja koji nisu u tenisu a o tenisu .

Ja ih svojim odgovorima  nisam baš uvjerio u opravdanost postupaka , istine radi, niti sebe u cijelosti. Možda vi znate odgovore ?

Dakle …Zašto tenisaču ball boy non stop donosi ručnik iako je isti vrlo često bliži tenisaču nego njemu? Dali je sljedeći korak da ih netko i briše po čelu? Zašto mu iz frižidera vade i otvaraju piće? Ak ne može stić razmišljati o meču, bolje da preda i tak je svega nekoliko minuta čiste  igre a ostalo je prešetavanje. Ak se boji da će se porezati na čep nek ne izlazi iz kuće. Zašto već stoljećima zahtjevaju maksimalnu tišinu dok igraju. Koga farbaju? Košarkaš  baca slobodno bacanje a iza table, osim urlika, gledatelji ga  pokušavaju omesti mahanjem raznih traka i sl. Igrač pogađa i tako iz utakmice u utakmicu. Oni slabiji fulaju. Naravno. Znači li to da slabijim igračima…“svaka dlaka smeta“?

Kako to da igrač igra četiri sata jedan meč a onda za samo 24 ili manje sati igra drugi još teži meč, pobijedi i tako redom. Od umora ni traga. Uber ljudi.

Zašto žene viču, pardon, urliču dok igraju ? Koje to znanstveno medicinske pretpostavke opravdavaju ? Porno- horor žanr. Idealno.

Zašto žene nose najkraće suknje na svijetu ? Dobro, to svi znamo. Lakše se kretati u takvoj odjeći. Ne sputava ih. Aha. Right.

Zašto publika u ekstazi plješće kad žena odigra kratku loptu ? Duuga priča.

U kojem još sportu ima toliko sudaca na terenu i uvijek neki krivo vidi. Folklor.

Zašto lopte traju tako kratko a svi znaju da se mogu napraviti lopte koje bi izdržale i tri cijela meča ? Eh looova lova.

Zašto hostese misle da bez njih turnir ne bi bio moguć? Hehe.

Zašto direktor turnira misli da turnir ne bi bio moguć bez hostesa ? Hehe.

Zašto neki igrači misle da bez hostesa turnir nije moguć ? Hehe.

Zašto je brojanje u tenisu tako čudno ?  Tenis nije jednostavna igra zato je u igri… Da Vinchijev kod.

Zašto zašto.